top of page
Rowe.JPG

ROWE - performante fabrikant van motorolie en smeermiddelen

Met de oprichting van een van de modernste smeermiddelenfabrieken van Europa in 2014 zet ROWE nieuwe maatstaven met hun productiefaciliteiten in Worms, Duitsland.

 

Dat blijkt onder meer uit de ruim 65 km aan leidingen waar de ROWE HIGHTEC producten doorheen stromen.

 

Maar ook het ultramoderne procesbesturingssysteem dat nieuwe kwaliteitsnormen definieert en de volledig CO2-gecompenseerde productiefaciliteiten zijn kenmerkend voor de state-of-the-art productiecentra. 

 

Een eigen laboratorium staat niet alleen voor de ontwikkelingscompetentie voor nieuwe producten, maar het dient ook voor het uitvoeren van verificatie en batchcontrole van op maat gemaakte verbindingen. Zodra de goedkeuring is verleend, starten we een bijna volledig geautomatiseerde productielijn met een capaciteit tot 3.000 stuks per uur.

Het is echter niet alleen het ultramoderne laboratorium dat de nieuwe smeermiddelen ontwikkelt; ze worden eveneens getest op het "rijdende object".

 

Met een eigen succesvol ROWE RACING raceteam testen en ontwikkelen we sinds 2011 nieuwe en innovatieve producten op racecircuits wereldwijd: van stuur- en hydrauliekolie tot klassieke motorolie.

Productassortiment:

  • Olie voor auto's, lichte vracht en trucks

  • Olie voor motoren en classic cars

  • Olie voor motoren, hydrauliek, versnellingsbakken en stuurhuizen

  • Olie voor agro & constructiemachines

  • Olie voor schepen en motorboten

  • Olie en vetten voor industrie en metaalbewerking

  • Racing products

Additto is officieel verdeler van ROWE Motorolie in België. Bel naar 013/551028 of mail naar info@additto.be met al uw specifieke vragen.

ROWE RACING Youtubekanaal:

https://www.youtube.com/c/ROWEMOTOROILOFFICIAL

Rowe.JPG
Rowe producten.png
kkk.png
bottom of page