top of page

Problemen met fijnstofmeting op de technische keuring? Additto weet raad!Raakt uw wagen niet door de fijnstofmeting op de keuring? Lees dan snel verder.

Niet alleen voertuigeigenaars maar ook onze klanten/garagisten zitten af en toe met de handen in het haar. Dieselauto's & bestelwagens die maar niet door de keuring geraken wegens te hoge uitstoot van roet- en andere fijnstofdeeltjes.


De limiet ligt op 1 miljoen deeltjes per kubieke centimeter. Erboven en je krijgt een rode kaart. Veel van onze garagisten hebben intussen het additievengamma van RMC Lubricants ontdekt. Eerst argwanend twijfelend, 'Want er zijn toch zoveel soorten pottekes op de markt en ik heb ze allemaal al geprobeerd, die werken niet!'. Daarna toch eens een keer proberen en tot slot wild-enthousiaste reacties over het effect van de RMC Lubricants additieven.


RMC belooft geen sprookjes: een wagen met een roetfilter die pot-maar-dan-ook-potdicht zit is eraan voor de moeite. Elektronische defecten in sturingen en sensoren kunnen ook niet worden opgelost. Maar in de meeste andere gevallen is de kans groot dat onze garagisten de fijnstofuitstoot onder de 1 miljoen deeltjes krijgen. Zeker met de combinatie toepassingen van 1500ml Diesel Multipoint Pro + 300ml DPF Cleaner Pro.


Wij laten graag onze garagisten aan het woord, de Whatsapp-berichtjes spreken voor zich:


27.03.2024 17:19 "Hallo dag David [vertegenwoordiger Additto], weer een succesverhaal!

Van 3.000.000 naar 1.100.000 met een 1500ml reiniging Diesel Multipoint Pro.

Daarna DPF-cleaner in tank van 30 liter nog eens mee gereden.

Vanmorgen bij Volvo-garage XXX : 560.900. Sterk!!!

Morgen gaat deze 6e succesvolle klant richting Technische Controle."


28.03.2024 08:45 "Trouwens: de 6e klant (Volvo C30) van gisteren kreeg vanmorgen een groene kaart. Tot hiertoe geen enkele roetfilter moeten vervangen, sterk!"


03.04.2024 15:58 "Vandaag nr. 7 door de technische controle... Defender Td5 met 4,5 miljoen gemeten deeltjes, afgekeurd op de keuring. 300ml Diesel Conditioner Pro op 30 liter dieseltank en bak leeg gereden aan 3.000 toeren op autostrade. Alweer een roetfilter uitgespaard. Klant stond hier te glunderen naast z'n auto. Motor draait weer als een klok wist hij mij te zeggen (en kon ik zelf horen) en de Defender rookt niets meer."


Benieuwd naar het gamma van RMC Lubricants? Lees verder hier:


Toegepaste producten:


Meer informatie nodig? Mail aub naar info@additto.be

39 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page